اسید سولفامیک|فروش و قیمت اسید سولفامیک

1/5 - (1 امتیاز)

اسید سولفامیک (sulfamic acid) با فرمول H3NSO3 یک جامد بی بو، سفید، کریستالی (ماسه مانند) است. در مقیاس صنعتی از اسید سولفوریک و اوره تولید می شود و به عنوان یک اسید معدنی قوی طبقه‌بندی می شود.در تمیز کردن فلز و سرامیک، تولید رنگ، برای تثبیت کلر در استخرهای شنا، در آبکاری الکتریکی و به عنوان یک عامل سفید کننده استفاده می شود.

نام‌های دیگر اسید سولفامیک: اسید آمیدوسولفونیک، اسید آمیدوسولفوریک، اسید آمینوسولفونیک و اسید سولفامیدیک

مشخصات فیزیکی و شیمیایی اسید سولفامیک

ظاهر: سفید کریستالی

چگالی: ۲٫۱۲۶

رطوبت: ۰٫۰۵٪

نقطه ذوب: ۲۰۵

نوع: اسیدی

حلالیت: محلول (۲۲ گرم / ۱۰۰ گرم آب در ۲۰ درجه سانتیگراد)

پی اچ: ۱٫۱۸(۱٪ محلول)

اسید سولفامیک

ساختار اسید سولفامیک چگونه است؟

اسید سولفامیک ساده‌ترین اسیدهای سولفامیک است که از یک اتم سولفور تشکیل شده است که به طور کووالانسی با پیوندهای منفرد به گروه های هیدروکسی و آمینه و با پیوندهای دوگانه به دو اتم اکسیژن متصل می شود.

ساختار اسید سولفامیک

کاربرد اسید سولفامیک چیست؟

کاربردها اسید سولفامیک به عنوان یک عامل تمیز کننده اسیدی، گاهی اوقات خالص یا به عنوان جزئی از مخلوط های اختصاصی، معمولاً برای فلزات و سرامیک ها استفاده می شود. اغلب برای از بین بردن زنگ و رسوب آهک، جایگزین اسید هیدروکلریک فرار و تحریک کننده تر استفاده می شود. اغلب جزئی از مواد رسوب زدایی خانگی یا شوینده هایی است که برای حذف رسوب آهک استفاده می شود. در مقایسه با اکثر اسیدهای معدنی قوی رایج، اسید سولفامیک دارای خواص رسوب زدایی آب مطلوب، فراریت کم، سمیت کم است و یک جامد محلول در آب است که نمک های کلسیم و آهن-III محلول را تشکیل می دهد. همچنین در نظافت صنعتی لبنیات و تجهیزات ماالشعیر کاربرد دارد.

▪ کاتالیزور برای فرآیند استری شدن

▪ تولید رنگ و رنگدانه

▪ علف کش

▪ مواد تشکیل دهنده قرص های دندان مصنوعی

▪ منعقد کننده رزین های اوره فرمالدئید

▪ مواد تشکیل دهنده در رسانه های اطفاء حریق. اسید سولفامیک ماده اولیه اصلی سولفامات آمونیوم است که یک علف‌کش و ماده بازدارنده آتش برای محصولات خانگی است.

▪ صنعت خمیر و کاغذ به عنوان تثبیت کننده کلرید

▪ سنتز اکسید نیتروژن در واکنش با اسید نیتریک

▪ در محصولات شیمیایی پاک کننده خانگی

کاربرد اسید سولفامیک در رسوب زدایی:

اسید سولفامیک یک عامل بسیار کارآمد برای رسوب زدایی است، برای تمیز کردن زنگ زدگی، رسوبات و رسوبات آهکی از تجهیزات صنعتی به ویژه بویلرها، کندانسورها، برج های خنک کننده، خطوط لوله و لوازم تجاری شناخته شده است. در بسیاری از کارخانه های آب شیرین کن برای تمیز کردن مبدل حرارتی برای حذف رسوبات معدنی، حذف دوغاب اضافی روی کاشی ها و غیره کاربرد دارد.

مواد رسوب‌زدای اسید سولفامیک با حذف یون‌های کلسیم و منیزیم از آب کار می‌کنند. این مواد معدنی باعث ایجاد فلس در داخل لوله ها و وسایل لوله کشی می شوند. این تجمع رسوب می تواند منجر به گرفتگی و سایر مشکلات سیستم لوله کشی خانه شما شود که منجر به تلفات گسترده می شود.

از بین بردن رسوبات رسوب آهک برای کارکرد موثر و روان ماشین آلات، جلوگیری از خرابی و خرابی تجهیزات مورد نیاز است. اسید سولفامیک دارای خواص رسوب زدایی آب مطلوب و فراریت کم است، بنابراین معمولاً به عنوان یک رسوب زدای شیمیایی برای حل چالش ها استفاده می شود. آنها همچنین مقدار کلری که به منبع آب اضافه می شود را کاهش می دهند.

همچنین بخوانید
معرفی و کاربرد اسید سولفونیک

سوالات متداول در رابطه با اسید سولفامیک

آیا اسید سولفامیک سفید کننده است؟

در حالی که اسید سولفامیک به فرآیند سفید کردن کمک می کند، اما این ماده سفید کننده نیست. در عوض، در درجه اول یک ترکیب بی بو است که برای رسوب زدایی و زدودن زنگ استفاده می شود. از طرف دیگر یک سفید کننده با تبدیل رنگدانه های طبیعی به رنگدانه های بی رنگ عمل می کند. این محلول برخلاف سفید کننده در رنگ و پیگمانتاسیون نیز کاربرد دارد.

آیا اسید سولفامیک همان اسید کلریدریک است؟

اسید سولفامیک به صورت پودری است اما اسید هیدرو کریدریک مایع است. اسید سولفامیک نیز برای رسوب زدایی صنعتی استفاده می شود. نسبت به اسید هیدروکلریک کمتر فرار، خورنده و تحریک کننده است. این باعث می شود که جایگزینی رایج – هرچند گران تر – برای اسیدهای خشن تر باشد.

تفاوت بین اسید سولفوریک و سولفامیک چیست؟
اسید سولفامیک (H3NSO3) ممکن است یک ترکیب واسط بین اسید سولفوریک (H2SO4) و سولفامید (H4N2SO2) در نظر گرفته شود که به طور موثر یک گروه هیدروکسیل (-OH) را با یک گروه آمین (-NH2) در هر مرحله جایگزین می کند.

آیا اسید سولفامیک ضدعفونی کننده است؟
سولفات ها یک ضدعفونی کننده چند منظوره هستند. آنها از پراکسی مونو سولفات پتاسیم، سدیم دودسیل بنزن سولفات، اسید سولفامیک و بافرهای معدنی تشکیل شده اند. آنها معمولاً برای تمیز کردن نشت‌های خطرناک، ضدعفونی کردن سطوح و تجهیزات شستشو استفاده می‌شوند.

آیا اسید سولفامیک در آب حل می شود؟
اسید سولفامیک محلول در آب و فرمامید و کمی محلول در متانول، اتر، استون و اسید سولفوریک غلیظ است. اسید سولفامیک به عنوان یک اسید معدنی قوی طبقه بندی می شود و به طور تجاری از اوره و اسید سولفوریک بخار تولید می شود.

جایگزینی برای اسید سولفامیک چیست؟
بی سولفات سدیم یک جایگزین موثر برای اسید سولفامیک یا اسید سیتریک برای کاهش pH است.

نسبت اسید سولفامیک به آب چقدر است؟
اسید سولفامیک بسته به سختی آب و ماهیت کاربرد باید با ۱ تا ۵ گرم در لیتر آب رقیق شود. بهترین نتایج در دمای ۷۰-۸۵ درجه سانتیگراد به دست می آید. قبل از تخلیه ۳ تا ۱۰ دقیقه زمان تماس داشته باشید و با آب تمیز بشویید.

کاربرد اسید سولفامیک در تصفیه آب چیست؟
اسید سولفامیک در تصفیه خانه های آب برای کنترل رشد باکتری ها و سایر میکروارگانیسم هایی که می توانند باعث ایجاد رسوب و خوردگی در سیستم های آبی شوند استفاده می شود. همچنین برای حذف نیتریت و سایر آلاینده ها از فاضلاب استفاده می شود.

مزایای اسید سولفامیک چیست؟

اسید سولفامیک مزایای زیادی مانند سهولت در حمل و نقل، حلالیت و خورندگی کم نسبت به جایگزین های خود دارد،

روش تولید اسید سولفامیک

دو روش اصلی برای تهیه اسید سولفامیک وجود دارد، HSO 3 NH 2، یعنی واکنش مستقیم آمونیاک بی آب با انیدرید سولفوریک و واکنش اوره با اسید سولفوریک و انیدرید سولفوریک.

شاید این مطلب هم برایتان مفید باشد

موارد ایمنی اسید سولفامیک:

  • مانند اکثر محصولات بسیار واکنش پذیر، اسید سولفامیک خشک همیشه باید به آب اضافه شود، نه برعکس، تا از بروز واکنش خطر آفرین جلوگیری شود.
  • در دمای اتاق، اسید سولفامیک آبی رقیق شده برای مدت طولانی پایدار است، اما هیدرولیز در دماهای بالا رخ می دهد.
  • هنگام مخلوط کردن برای محافظت شخصی، لباس های محافظ، از جمله دستکش لاستیکی، پیش بند لاستیکی، عینک ایمنی و محافظ صورت توصیه می شود. لباس های آلوده باید قبل از استفاده مجدد شسته شوند.
  • برخی از خطرات شیمیایی این ماده خورنده عبارتند از بخارهای تحریک کننده یا سمی (اگر در دمای بالا باشد)، تحریک پوست، تحریک جدی چشم و غیره.
  • در صورت وقوع حادثه، مواد ریخته شده را برای دفع بیل در ظروف سرپوشیده قرار دهید. در صورت امکان، مقداری رطوبت اضافه کنید تا هرگونه ذرات گرد و غبار موجود در هوا از ورود به دستگاه تنفسی شما جلوگیری کند. محل ریخته شده را کاملا با آب بشویید. اگر احساس ناخوشایندی دارید، به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.

قیمت اسید سولفامیک

قیمت اسید سولفامیک بسته به کشور سازنده (اسید سولفامیک ایرانی یا اسید سولفامیک چینی)،برند و آنالیز اسید سولفامیک،مدت زمان مانده زمان انقضا،قیمت دلار ،میزان واردات و … دارد.شما می توانید در هر زمان بهترین قیمت اسید سولفامیک را از بازرگانی صدرا شیمی دریافت کنید.

فروش اسید سولفامیک

اگر به دنبال خرید اسید سولفامیک چینی با کیفیت هستید،با خیالی آسوده می توانید پایین ترین قیمت اسید سولفامیک چینی را از بازرگانی صدرا شیمی دریافت کنید. صدر اشیمی فروشنده اسید سولفامیک چینی در کیسه های ۲۵ کیلوگرمی در انبار شور آبآد تهران می باشد و از آنجا این محصول به سراسر ایران ارسال می گردد. همچنین شما می توانید علاوه بر اسید سولفامیک کلیه مواد شیمیایی مانند بتادین،اسید سولفونیک، تگزاپن، گلیسیرین، اسید فسفریک، سود پرک و…. را با قیمتی استثنایی از مجموعه صدرا شیمی خریداری کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در انتهای صفحه در ارتباط باشید.

تماس با ما
شماره تلفن دفتر:

031-32615750
031-32615691
031-32615693

ساعات کاری از شنبه تا چهارشنبه 8:30 تا 16:30 و پنج شنبه ها 8:30 الی 12:30

شماره تلفن همراه جهت پیشنهادات و انتقاد ها:
0912-730-9439

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *